mijnprofcore

Job Alert

De nieuwste vacatures direct in je inbox?

Collega's aan het woord

Ken Dassen

"Zonder vooropleiding in de techniek werk ik nu als Operator B en volg ik de procesoperator opleiding bij ProfCore."
 

‘’Ik kwam bij ProfCore terecht zonder enige vooropleiding in de techniek. Na mijn MBO studie rechten heb ik een jaar de vervolgopleiding facility management gevolgd. Beide richtingen bleken niet voor mij weggelegd. Door een "Vriend van ProfCore’’ ben ik aangedragen bij ProfCore. Nu een jaar verder werk ik met veel plezier bij Thomas Regout, de werkplek die ik samen met mijn Project Manager heb gekozen. Naast mijn fulltime baan bij dit project volg ik via ProfCore de procesoperator opleiding niveau B. Hierdoor kan ik over een paar jaar als gecertificeerde operator aan de slag bij verschillende projecten. De theorie in combinatie met de praktijkervaring maakt het voor mij leuk en uitdagend. Werken als Operator is immers geen dag hetzelfde!’’ Aldus collega Ken.

 

Michel Roossien

“ProfCore is een familiebedrijf in hart en nieren, we staan voor elkaar klaar wanneer dit nodig is. Het geeft een fijn gevoel dat je op je werkgever kunt bouwen.”
 

Op het moment dat ik in aanraking kwam met ProfCore was ik al werkzaam in de technische sector, maar zocht ik een werkgever die écht bij mij past. Na een aantal werkgevers waar ik niet helemaal mezelf kon zijn, bleek dit een mooie overstap.

Twee jaar geleden ben ik begonnen bij ProfCore en momenteel ben ik werkzaam bij het project Transcarbo te Hoensbroek. Bij dit project ben ik fulltime aan het werk met het produceren van de meest uiteenlopende kunstof kozijnen. Naast mijn fulltime functie bij dit project volg ik via ProfCore de procesoperator opleiding niveau B. Mijn Project Manager staat dag en nacht voor me klaar en is betrokken bij mij als persoon. Er is altijd ruimte voor een goed gesprek en als ik op korte termijn moet inspringen voor de kinderen, valt hier in goed overleg altijd een mouw aan te passen. Ook biedt ProfCore veel extra’s, zoals een actieve personeelsvereniging die jaarlijks verschillende uitjes voor jong en oud organiseert. ProfCore is een echt familiebedrijf, dit is geweldig voor mij en de kinderen.” Aldus collega Michel.

 

Frederic Lebouille

‘’Het geeft een geweldig gevoel als je inzet erkend wordt en je werkgever achter je staat. Voor het eerst in 15 jaar heb ik zekerheid en kan ik weer vooruit kijken.”
 

“Ik ben al ruim 15 jaar werkzaam in de Logistiek, hoofdzakelijk op uitzendbasis. ProfCore kon mij zekerheid bieden en na een jaar werd mij mijn eerste contract voor onbepaalde tijd aangeboden. Het geeft een geweldig gevoel als je inzet erkend wordt én je werkgever achter je staat.”

"Mijn naam is Frederic, 41 jaar oud en woonachtig in Valkenburg. Na het afronden van de vakopleiding zilver smid ben ik begonnen met werken in de Logistieke sector en is het zilversmeden uiteindelijk bij een hobby gebleven. Nu, 15 jaar en zo’n zeven uitzendbureaus verder, werk ik één jaar bij projectorganisatie ProfCore en heb ik recent voor het eerst een contract voor onbepaalde tijd mogen ontvangen. ProfCore is echt een werkgever die zorgt voor haar medewerkers.

Er is voor mij veel veranderd sinds ik bij ProfCore werkzaam ben, voorheen kon ik geen verlof of vakantie plannen en was het altijd afwachten hoelang ik aan het werk kon blijven. Dit was een onzekere tijd voor mij, nu voel ik mij zekerder en kan ik weer vooruit kijken. Ik heb financiële zekerheid én heb gegarandeerd een gaaf project waar ik aan de slag kan." Aldus collega Frederic.

 

Jan Been

“ProfCore is gedurende de 30 jaar die ik hier werkzaam ben altijd flexibel en een betrouwbare werkgever voor mij geweest.”
 

“Ik ben op mijn 16e begonnen met werken als timmerman en toen ik 27 jaar oud was heb ik de mogelijkheid gekregen om aan de slag te gaan bij ProfCore, toentertijd ADB.’’ Inmiddels heb ik op verschillende werkplekken gewerkt, werkplekken die op dat moment het beste bij mij en mijn privé situatie pasten. Momenteel ben ik werkzaam als heftruckchauffeur bij het project Arlanxeo. ProfCore heeft mij altijd de mogelijkheid geboden om opleidingen te volgen. Zo heb ik mijn hef- en reachtruckcertificaat behaald, een logistieke opleiding gevolgd, mijn VCA certificaat behaald en ben ik al jaren BHV’er. Ik heb ProfCore in veel stadia van groei meegemaakt, van een klein bedrijf tot een grote partij in de industrie met meer dan 650 medewerkers. Ik zou ProfCore omschrijven als een betrouwbare werkgever die begaan is met haar medewerkers.’’ Aldus collega Jan.

 

Job Alert

De nieuwste vacatures direct in je inbox?
Als medewerker van ProfCore kun je onder andere aan de slag bij de volgende bedrijven:
 • Lanxess
 • Sekisui
 • Matthey
 • OCI
 • Sabic
 • Schils
 • Air
 • Arcelor
 • DIS
 • DSM
 • Oerlemnans
 • Nedzink
 • Trespa
 • Van Houtum
 • Evveris
 • bakkersland
 • Euramax
 • Applied
 • AHC
 • Lantech
www.profcore.nl
Meer weten over ons?
Bekijk onze corporate website.
Volg ons via:
People to accelerate your business
Profcore